maanantai 30. toukokuuta 2016

Tervetuloa uuteen blogiin


Tervetuloa uuteen blogiin. Viimeksi kirjoitin blogia vuosia sitten, jolloin olin vapaaehtoistöissä Ecuadorissa, reissaamassa Etelä-Amerikassa ja vaihto-opiskelijana Meksikossa. Pidin siitä, että blogin kautta pystyin reflektoimaan ajatuksiaan ja samalla kertomaan kuulumisia kotiin. Sittemmin blogin kirjoittaminen vaihtui lähinnä lyhyisiin Facebook-päivityksiin, joissa jutuista katoaa tietynlainen syvyys.
Tämän blogin kautta haluan kertoa kuulumisia matkaltamme Venezuelaan, kertoa maan tilanteesta ja arjestamme täällä sekä samalla antaa lukijoille innostusta lähteä toteuttamaan omia unelmiaan. Aiheita saa myös ehdottaa!
Minusta hieman tässä vaiheessa. Rakastan matkustelua, aikaisia aamujoogahetkiä, vaellusretkiä, kiireettömiä aamuja, aikaa ystävien kanssa, hevosia ja kissoja, salmiakkia ja meren kohinaa... Taustastani sen verran, että olen maantieteilijä ja työskennellyt järjestöalalla. Tammikuussa 2016 lähdin opiskelemaan toista tutkintoani - tällä kertaa terveysalalla.
Mieheni on venezuelalainen, joten meillä muun muassa syödään arepoja ja soitetaan YouTubesta música llaneraa. Vietämme Venezuelassa kesän 2016. Maa on kohteena monelle tuntematon, sillä se ei lukeudu yleisiin turistikohteisiin, minkä vuoksi haluankin valottaa mm. elämää siellä tämän blogin kautta.
¡Bienvenidos!

(Matkalla Venezuelaan vietimme päivän Lissabonissa, jossa postauksen on otettu.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, ...