tiistai 7. kesäkuuta 2016

Auringonlasku saa huolet hälvenemään


Toissapäivänä kävelimme rannalta kotiin ja jäimme ihailemaan auringonlaskua. Yksi kauneimmista, ellei kaunein auringonlasku, minkä olen nähnyt. Syystä sanotaan, että Juan Griegon auringonlaskut ovat Venezuelan kauneimpia. Hetki oli maaginen.

Lähes koko väriskaala maalautui taivaalle. Oranssista pinkin ja lilan kautta siniseen. Veneet kellumassa satamassa. Kalastajat palaamassa veneillään  takaisin satamaan. Ihmisiä rantakadulla ihailemassa näkymää. Taustalla siinsi Macanaon niemimaan vuoret, jotka värjäytyivät vähitellen violetin kautta sinisiksi.

Rannalla istui vanhempi nainen ihailemassa auringonlaskua. Asioilla on tapana yrittää pyrkiä tasapainoon – ainakin jollain tavalla, oli ajatus joka nousi mieleeni. Luonnon ihailu saa ajatukset edes hetkeksi pois arjen vaikeuksista. Huolet unohtuvat toviksi, kun keskittyy vain havainnoimaan taivaanrannan sävyjä.

Se antaa hengähdyshetken, jonka avulla selviää hetken taas eteenpäin.




6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Karen! Auringonlasku oli niin mielettömän kaunis, kameralla pystyi vangitsemaan vain murto-osan :) Haleja!

      Poista
  2. Upeita kuvia! Ja hieno kuvaus <3 Haleja ja terkkuja!

    t. Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku :) Eikö olekin mielettömän hienoja maisemia! Halauksia ja terveisiä sinne <3

      Poista
  3. Huhhuh, mitä auringonlaskuja! Mielenkiintoista lukea juttuja Venezuelasta, se ei oo ollut ihan jokaisen Etelä-Amerikan reissaajan listalla. En hirveästi siitä tiedä mitään, paitsi Angel Fallsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan blogia, tätä kautta pääset tutustumaan lisää tähän kiinnostavaan ja kauniiseen maahan :) Niinkuin sanotkin, Venezuela ei ole monenkaan reissaajan listalla. Ulkomaalaisia näkee täällä vain harvakseltaan. Potentiaalia turismille riittää, mutta maa on vaikea, jos ei ole paikallisia kontakteja jo valuutankin suhteen. Kirjoitan siitä lisää myöhemmin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, ...